Wat maakt een wow jurk? Of wat onderscheidt een normale baljurk van een speciale, een die opvalt?

Een wow jurk is anders.

Mijn vriendin Anne Marie van de Boudoir Blog (www.boudoirblog.nl) wilde een blog item over de verschillende soorten wow jurken en hoe ze eruit zien te creëren. In vergelijking met Vlieg Oordoppen, kan het veel meer aan te bevelen. Ik dacht dat ik moet schrijven op mijn blog ook en delen met jullie allemaal! Ik hoop dat je ervan geniet! Een meisje prom jurk is als een kroon, een sieraad in het leven van een meisje. Het is meestal een mooi sieraad. Als je niet kopen een prom jurk dan u op zijn minst van de gelegenheid gebruik maken om iets speciaals te doen om een speciale gelegenheid te vieren. Het bal jurk is uitgegroeid tot een symbool voor de meisjes van vandaag. De jonge meisjes van vandaag kennen de waarde van hun prom jurken en ze willen het laten zien aan iedereen. De schoonheid van een prom jurk kan variëren van het ene meisje naar het andere. Ik hou van de manier waarop de meisjes in mijn leven kiezen voor hun prom jurken. Een paar weken geleden, een van mijn vriend vroeg me: "Als je een prom jurk, wat zou je willen dragen naar het bal?" Ik antwoordde: "Ik wil graag een zeer lange prom jurk hebben". Ze antwoordde: "Dat wil ik echt zien". Ze heeft gelijk. Ik ben niet het enige meisje dat denkt dat er zeer lange prom jurken in de markt en je zult blij zijn voor al die jaren dat je er een draagt. Sommigen van jullie hebben misschien al gekocht die droom jurk of misschien heb je al van plan om het te kopen voor de komende jaren. Daarom ben ik zo dankbaar voor uw interesse. Laten we eens kijken of ik je moet laten zien.

Het begon in september 2010. Een prom jurk stond voor mij op het boodschappenlijstje. Ik was op zoek naar een mooie prom jurk en ik had een idee. Ik wil u zeggen dat ik nog nooit een mooiere prom jurk heb gevonden dan degene die ik hier vandaag draag. Dat wil zeggen, behalve misschien voor een aantal van die meisjes in Duitsland die zijn het dragen van dezelfde jurk sinds die tijd. Maar dit bal jurk was niet in mijn lijst van dingen te kopen, maar in dat van iets wat ik kon kopen op mijn eigen. Ik was op zoek naar een prom jurk met een elegante snit die niet te kort was. Ik was op zoek naar iets dat modieus zou zijn op het bal nacht, maar dat ik gemakkelijk kon dragen tijdens de dag. Ik had veel ideeën, maar ik moest ervoor zorgen dat deze jurk mooi zou zijn en ook comfortabel voor mij. Dus besloot ik dat het wat langer moest duren. Iets wat comfortabeler is en met wat meer rondingen. De manier waarop ik wilde deze jurk te presenteren is door de manier waarop het is gevouwen, dus ik maakte het eruit als een lange rok. Dit is het soort jurk dat kan worden gedragen in de meeste situaties, maar niet op een bal, dat is hoe ik het wilde.

Ik begon de jurk te naaien, toen trok ik de stof uit en nam een deel van de stof om wat accessoires te maken, zoals de bloem die ik uitsnijd. Bekijk het rapport baljurk experience report.