Hoe repareer ik kapotte prom jurken?

Als u de gebroken vinden, bent u al op de goede weg. In deze post gaan we alles wat je moet weten over reparatie en hoe je je prom jurk op zoek geweldig voor vele jaren te dekken.

We beginnen met een aantal basisprincipes. Hoe te vinden en te repareren gebroken prom jurken. We gaan ons richten op prom jurken en hoe ze te repareren, maar zelfs de meest elementaire problemen kunnen worden opgelost met een aantal eenvoudige en fundamentele kennis. En nog belangrijker - je hoeft niet eens speciale materialen zoals glas of metaal te kopen. Hier is een eenvoudige checklist van de basics die u moet weten: Als je een gebroken prom jurk, je beste optie is om het zelf gerepareerd. Als je het koopt gerepareerd, zal het proces er waarschijnlijk ongeveer zo uitzien: Als je een gebroken jurk gekocht bij een grote retailer, het is waarschijnlijk niet een eenvoudige taak op te lossen. Het zou waarschijnlijk vereisen snijden van de stof, indienen en stiksel het weer aan elkaar. Echter, als je de jurk van een kleine winkel, u waarschijnlijk zelf doen, met wat hulp. En dat kan opmerkelijk zijn, als je het vergelijkt met Band Red.

Het is ook vermeldenswaard dat soms gebroken prom jurken zijn nog steeds beschikbaar voor verkoop in online veilingsites en op secundaire markten, hoewel de ontwerper heeft de jurk uit de omloop getrokken. Ik heb een vriend die een gebroken prom jurk gekocht in een tweedehands winkel een paar jaar geleden. En dat is heel verbazingwekkend, in vergelijking met Vlieg Busreis Toscane Ze kreeg het gerepareerd, maar besloot toen om het door te verkopen op eBay. Ik heb nog nooit gehoord van een winkel die bereid was om zo'n jurk te repareren. Als u de gebroken jurk gerepareerd, is het waarschijnlijk een betere investering. Ik ben niet van plan om deze optie aan te bevelen voor iedereen, maar het alternatief is om een gebroken jurk te kopen van een winkel met een reputatie voor de verkoop van gebroken jurken (zie ook: Wat moet ik doen als mijn prom jurk wordt gestolen?). Hier is een lijst van dingen om te doen als je een gebroken prom jurk. U zoeken naar gebroken jurken in de Bruidswinkels sectie van eBay. Het belangrijkste om te doen als je kapotte jurk is gevonden op eBay is contact opnemen met de verkoper. Waar haal je avondjurken voor hijabis? Ze weten misschien wie je prom jurk heeft gestolen of misschien een nieuwe vervanger op weg naar jou. Als u denkt dat uw gebroken prom jurk kan worden gestolen: Neem de jurk naar een kleermaker die kan zien of er problemen zijn met de jurk of dat het is gewijzigd. Als u niet tevreden bent met het werk van uw kleermaker, bel dan de politie of uw lokale politie en dien aangifte bij hen. Zelfs baljurk zal een proefrun zijn. Ik heb gezien gebroken prom jurken verkocht voor honderden dollars op eBay en het is niet verwonderlijk dat ze verkopen voor duizenden dollars. Een gebroken prom jurk die is gewijzigd zal meestal moeten worden teruggestuurd naar de oorspronkelijke winkel, maar het is mogelijk om een nieuwe te kopen. Je moet niet vertrouwen op de verkoper om u te vertellen wat de jurk eruit ziet of de prijs. Stuur de jurk niet naar binnen voor reparatie.

Het is uiterst belangrijk dat uw jurk wordt teruggebracht naar de oorspronkelijke winkel in een ongerepte staat.